Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn?

regn 

regn

regnet

regnar

regnar ner

drippar droppar

mer och mer och mer

dripp dropp dripp dropp

blöter ner min varma kropp

regn regn regna ner

mer och mer

regn

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-06 22:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Annorlundabra skapelse med en regndroppes form!

Braigt!
2016-04-08

    ej medlem längre
Fiffigt diktat :)
2016-04-07

    Birgersdotter VIP
Fin text och formation.
2016-04-07

  mike irow
bra!!!!!!
2016-04-07

  ULJO
jag gillar inte regn men din text är ju helt suverän
2016-04-07

    ej medlem längre
Påminner mig om "Il pleut" (Det regnar) av Guillaume Apollinaire.
2016-04-06

  Federico Romano
Såg bilderna samtidigt,,
2016-04-06

  Federico Romano
Ehh si.
Kom och se mina tavlor..

2016-04-06

  M:tin
Fin utformad text, du kan!!!!!!
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP