Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2009-12-21


Världen i dina kartor

 

 

 

244 länder
Sju världsdelar

Mina armars 360 grader
Vill knyta ekvatorn runt dig

Utforska mellan dina poler

 



Nordpolen
Sydpolen

 


Åh du säger att du har världen
I dina kartor
Så dina fingrar klättrar över Himalaya

Din mun kysser öknar för att Stilla havet
Och dina ögon vilar på Österlen

 


Åh du säger att du älskar att resa

Där dina händer suddar ut gränserna

För hur långt dina drömmar vill gå
Ändå är du så himla hemmakär

 


Så kan jag få vara ditt land?
Din stad?

Ditt hem?

När du går vilse

Och letar i de där kartorna

Och jag ser på dig
Och jag ser

 

 




Hela min värld

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 1600 gånger och applåderad av 82 personer
Utvald text
Publicerad 2012-01-28 19:25



Bookmark and Share


  den nakna poeten
otroligt vackert skriven Bravo !!!
2020-12-29

  Julio VIP
Underbar text
2020-10-08

    ej medlem längre
Den här var hur fantastisk som helst! Wow. "Och dina ögon vilar på Österlen"
2016-03-07

  Densen VIP
Fyndigt vacker, vackert fyndig. Vem vill då inte vara en glob:))))))

Tumme upp för denna!
2014-01-26

    ej medlem längre
Outstanding!!!!!!!
2014-01-21

  Doptera
alldeles fantastisk!
2014-01-13

    ej medlem längre
Helt underbar text!!
2014-01-10

  Linda CH VIP
Fantastiskt bra text! Den sparar jag.
2014-01-09

  hansensson
Når fram så bra, känns äkta och innerlig.
2014-01-09

  Yrre VIP
Mycket bra detta!!
2013-01-19

    ej medlem längre
En text av det mer läsvärda slaget-minst sagt!
Med risk tycker jag dock den förtjänar en uppdelning-lite luft mellan stycken,
Så tycker jag!
2012-11-08

  surface to air
Älskar den här underbara dikten! Blir glad av dina ord
2012-04-16

  Gigi
Mycket bra skrivet!
2012-02-24

  dubbelve
FANTASTISK! Bokmärks!
2012-01-29

    ej medlem längre
Dina fina text säger mer än ord....tycker mycket om den!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP