Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sprid kärlek - Kärlekskrank

"Att sprida kärlek borde ses 

Som ett friskhetstecken 

Inte som ett virus ??"

 

Sen kan alla party poopers 

Komma med sina konspirationsteorier ??

 

Vem kommer med varm dryck

till dig när världens känns 

kall och grym?

Vem bäddar om dig när du 

är kramsjuk ...

Så att dina drömmar får liv?

Vem stryker dina tårar 

med tummen så allt känns

mer äkta?

Vem eller vilka är dina ljusglimtar?

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-14 21:27



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Svar: Den/de som bryr sig på riktigt. Tänkvärd text.
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP