Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man kan följa mig på @honkallarsigpoet


Trollbindande magi

Hon kan få svepa loss med sitt trollspö.
Knocka mig med sina trick. Sin magi. 

~ Trollbindande ~

Hon är något av en skräll.
Hon är något av en nagelbitare
Honr något av en spektakulär show
Hon är något enastående vacker
Hon är förmodligen magiker
Hon har ett öga blått med havsbris
för Harry Potter
Och ett grönskande världspussel
I ena iris - just take a look.

Jag kommer kavla upp ärmarna
och försöka lusta ut henne
Avslöja hennes magi

Drakar och demoner
Kyssar och häxkonster
Talande träd och trollfnitter
Hon och Harry Potter

Hon kan få testa sin
Magi på mig
Med sina läppar
Sina mjukaste områden
Svepa mig under hennes
Själs mantel

Hon har fågelkvitter i sitt hår.
Kardemumma på sin kind.
Hon rufsar om mig.
Hon är häpnadsväckande.
Hon knäpper upp denna
Knäppjök med sina
trollformler.
Hon har en djävul på axeln
Och jag är hänförförd.

Så Svep
Bara Svep
Svep med ditt trollspö
Knocka mig

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-27 18:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
I sanning poetiskt, oefterhärmligt, magiskt. Du leker med orden och finner egna uttryck.
2024-01-28

  Hon kallar sig poet VIP
Tack BenGust för dina peppande kommentarer :) uppskattar
2024-01-27

  BenGust VIP
Dina ord som en gåtfull bris
över grönskande hänfördhet.

2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP