Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånad tid

 

SÄG vad Du har på Hjärtat.

Innan Du klockar ut.

 

Jag vill inte stjäla din uppmärksamhet.
Ta din dyrbara tid.
Jag vill få den
Så som du ger mig
din varma filt ifall jag fryser
Värmer mig med din kropp.

Och jag vet att vi tittar på
klockan ibland.
När vi känner oss stressade, 
uttråkade men sällan när
vi skrattar så att det gör ont i magen.

Den stora visaren
Sekundvisaren
Rysk roulette
Mot hjärtat ibland

Så tiden väntar inte på nån.
Den är stressad ibland oartig.
Den lunkar på utan att kolla ryggen
om alla är med på tåget.

Så om jag lånar dina läppar nu.
Om jag lånar dina tankar
Bara för att du ska veta
Att jag vill skänka dig mina.
Innan det är försent.
Vill jag påminna mig själv
Om allt jag lånat, givit, fått
Och sluta cirkeln innan
mitt hjärta klockar ut 

Just a remindHer
Time waits for no one
So before you let go
And say R.I.P.
Let them hear your heartbeat




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-11 17:44



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
"Den stora visaren
Sekundvisaren
Rysk roulette
Mot hjärtat ibland"

Geniala rader
2023-12-16

  BenGust VIP
Tiden tittar aldrig bakåt,
men det gör vi.
2023-12-11

  BenGust VIP
Tiden tittar aldrig bakåt,
men det gör vi.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP