Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksbrev i bröstkorgen

Den om att inte hålla inne på allt som
slår där inne i bröstkorgen.

~ Kärleksbrev i bröstkorgen ~ 

Om du har ett kärleksbrev
I bröstkorgen
Posta det
Till mig

Låt limmet
i ditt frimärke
Luckras upp

Och jag vill läsa
Dig
Så som du själv
Skulle formulera
Dig

Så som du själv
Fantiserar om tid och rum
Och tror att jag öppnar
Dig

Om du tror att jag river upp
Dig med iver
Eller om jag försiktigt
Öppnar och
Med skakiga händer
Darriga läppar
Läser

Dig

In och ut

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-10 16:28



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Jag skriver... till en hon. Men så klart allas hjärtan får ju gärna klappa :)
2024-02-11

  SatansSon VIP
den duger bra. många diggar nog dina texter här och på instis. jag med.
2024-02-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ni har ett sensuellt språk som borde få äldre mäns hjärtrytm att galoppera.
2024-02-11

  Hon kallar sig poet VIP
Tack för respons ni :)
2024-02-11

  Respons VIP
Kärleksbrev i bröstkorgen - en spännande metafor som skapar sensualitet och närhet i diktandet.
2024-02-11

    Lena Söderkvist VIP
Innerligt och mycket personligt. Härma detta, den som kan!
2024-02-10

  Peter Olausson VIP
Du är så bra!
2024-02-10

  BenGust VIP
Rättfram, okonstlad och sinnesglad text.
Bokmärke.
2024-02-10

  Nina Nightwish
Så vackert
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP