Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagdrömmar

Dagdrömmar 

Jag vet inte hur hon känns
ännu men jag har med ögonmått                                    mätt hennes leende
Och jag tror hennes läppar
Smakar mums.

Jag vet inte hur hon doftar än.
Men jag har tänkt på hennes
outfit och hur hennes hår doftar
på morgonen.

Jag bygger kuddberg
av mina tankar.
Jag kryper under täcket
av mina synonymer.
Och suckar högt
För jag tror att hennes hår
kan vara elektriskt.
Och hennes armar snudda
mina så att jag ryser när det
Väl sker.

Väck mig inte
När jag dagdrömmer.
Väck mig inte
Om det inte är
Rakt framför hennes ögonblick.

Stör inte den poet som sover
i diktens värld.
Hon kanske vaknar kallsvettig
med ett sugmärke på ryggraden
och ordkonst i lungorna.
Hon har någons ögonfransar
under ögonlocken
Och hon är inte redo att nypa sig
i armen eller gnugga ögonen än ...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-09 21:09



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
"ordkonst i lungorna" = bra !
2023-12-16

  MagisterZ
Denna dras man med i, snyggt!
I synnerhet:

"Jag bygger kuddberg
av mina tankar.
Jag kryper under täcket
av mina synonymer."
2023-12-10

  Solstrale VIP
Intimt nära och befogad delning - så snyggt och så ren och vacker ordkonst du bjuder! Tack!
2023-12-10

  BenGust VIP
under täcket
av mina synonymer

bygger kuddberg
av mina tankar

ordkonst i lungorna

Målande anspelningar
på tanke och skrivande.
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP