Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldvakaren




han vakar vid
elden



hon tillredde
innan vandringen


bar henne in i
forsens virvlandefärder




stenar
lyfter henne
in i grottan
bak fallets ansikte




makaren ser djupt in i hennes ögon
hon följer makarens vandring




i grottan skänkes hon
kornen till amuletten

hon bär
i hjärtat




hon ser honom vaka
vid elden




viskar
redo är jag
nu




vattenhand
sträckes ut




sätter henne vid
hans sida




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 495 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-29 22:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh så fin :) bokmärks
2012-11-30

  Lars Hedlin
VAckert glödande inom...
2012-11-30

  Elwania
härliga bilder du skapar här
2012-11-30

    ej medlem längre
Fint.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser