Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömöga

 


drömöga brustet
ja
jag kunde
kyler hud. i gång isande blekhet. tomhet.
detta golv med ekande mosaiker .sönderrivna linjeark.
krossade skärmar mot möten. glasflisors pixlar tränger in. söker öppna sprickor.
sönderrivna dukar. målningar.tappra försök.
ja. jag vet.vatten kan sippra upp ur sinandegolv.
tomhet.
ja. jag kunde ha drömt dig.värma min rygg.rinna bort. en lovsångsfors.med rent källvatten.
ja. jag kunde ha drömt dig. värma min rygg.
kunde jag ha varit.vara.en gryningsdroppe av nattstjärna.fuktat.fukta din hud.smält,smälta in.
för att.förstå.liv.
så sluter sinande töckenarmar sig om mig.i mid nattens stillhet.

du. öppna fönster. du låt allt detta sönderrivna flyga fritt. bli
svalor i vinden. släpp mina tankar. lägg kuverten
kuvertbröden i elden

nej.jag kunde.kan ej




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser