Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvinntrådar

 

 

så tvinnas trådar vackert

så löses knutar komna av trassel

 

 

nystan av tankar reds ut

 

vilar

stilla

 

i rede av välvilja

 

 

 

så males detta till mjöl

så doftar stugan näring

 

elden målar inre

 

 

 

kitteln av järn

höstjärn

slev av ene

 

så reds såsen silkeslen

 

 

hand stryker över falnad kind

hand så sträv så

kärleksfylld

 

 

tvinnas trådar vackert

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-04 12:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"så
tvinnas trådar vackert"
- Du Lena tvinnar den mjukaste
sömnaden för vila
till natten....
och jag njuter....
2022-10-10

  Elinor Sörensson VIP
Fintvinnad trassellösare.
En poetisk skönhet.
2020-09-04

  BenGust VIP
Säreget fintvinnad skapelse.
Orden är ett rede av välvilja.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser