Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrkekram


Min fina vän

Min fina vän
du spröda vackra.
Fylld av skapande
strålar och skimrar.
En sällsynt ängel
på våran jord.
Låt ingen få dina vingar
att blekna och försvinna.
Låt inte andras rädsla
förminska din unika själ.
Du har ett varmt gott hjärta
som får många däribland mig att må bra.
Dina texter strålar värme lycka
kärlek och skänker kraft.
Du har en stark skimrande aura
som nuddar mig genom orden.
Glöm aldrig att du är en ljuvlig ängel
som gör min dag till en bättre dag.
Bara för att du är du
låt ingen få dig att tro någonting annat.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1828 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-03-13 20:12



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbar text och allra helst nu när jag läser om änglar i Lorna Byrnes bok.
Varje människa har en skyddsängel som vakar över oss hela tiden plus många änglar till. Din text är så rätt i tiden plus så bra/kram
2013-03-19

    Max Poisé
Vacker hyllning som ska uppmärksammas!
2013-03-18

    ej medlem längre
Så fint skrivet..till en vän..
2013-03-16

    Anki.A
Helt underbar text som berör på djupet....
2013-03-15

    ej medlem längre
Jättefint!
2013-03-14

  Siggesdotter
En underbar uppmuntran för din vän, härlig att läsa! Applåd!!
2013-03-13

  Piann VIP
En kärleksfull text till till en underbar vän
2013-03-13

    ej medlem längre
vilka underbara ord till en vän - lycklig må denne vän vara över att ha dig..
2013-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Från hjärta till hjärta...så fint...
2013-03-13

  Nina.H
Underbar hyllning till en vän! En
text med mycket medkänsla och värme.
2013-03-13

  Rise Little One
En vacker vänskap ...
2013-03-13

    ej medlem längre

en innerlig varm text ur ett varmt hjärta
2013-03-13

  Ninananonia VIP
Så fin ...tack ...jag älskar den...den berör mig så djupt i mitt hjärta
Tack för att du finns fina ängel..kram
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP