Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Konstverk av Hertha Hillfon


Molnfiguranterna

 

Molnfiguranterna

på himlen

vilda djur

på flykt

 

Svårt att ta in

att alla ska försvinna

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik P. VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-11 20:06



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Vackert om förganglighet.
2018-05-04

  Palett
Fin bild av livets förgänglighet.
2017-10-14

  aol
Bra skaldat som om allt löses upp i en illusion,
2017-10-12

  walborg
Spännande association till Hertha Hillfons kraftfulla relief
2017-10-12

    ej medlem längre
Livets förgänglighet klädd med dina vackra ord.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP