Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga mig inte varför....

Jag vill brinna nu
och inte då
jag vill brinna här
och inte sen

jag vill ätas
av hungern
i mig

jag vill
fångas
i rymden
i mig

ridas
på vågor
stulna
ägda
brutna
gjutna
ur mig

nu är
då var
är en tid
som
aldrig finns
som
aldrig
blir
annat än
skepnaden
och skuggan
i minnet
önskan
om
var
när och
varför


´




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 1284 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-03 02:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark livslängtan i dina ord.
2010-04-02

  Deva
vacker och längtansfullt med spännande format (några få ord på varje rad) som koncentrerar texten.
2009-11-20

  Glensan
Text som gillas
2009-07-12

  Fredrik P. VIP
passionerad poesi
med livsperspektivet
som en möjlig kompass
bravo och bokmärke!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington