Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presidentsval...?

valet
är inte navet

endast
undran
om
frågan fanns

rätt i felet
moget i svaret

brådmoget
varat
i en undrans tid




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-04 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington