Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min sanning?

var finns tårarna
floderna
och deltat

gömda
glömda

nakna
övergivna

och tårarna
var kom de ifrån

min nakna sanning
är den du?




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 568 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-03 20:23



Bookmark and Share


  Zandor
förmodligen ... ;-)
2016-09-09

    ej medlem längre
Underbart kärnfullt, sårbart och orden har så vackra och levande klanger!
De två sista raderna är väldigt berörande.
Det är tungt att inte hitta sig själv och sina tårar...

2016-09-06

  Eva Langrath VIP
Välskrivna sökande ord.
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington