Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli mitt liv

stängda dörrar
mörka fönster

instängd
i mig själv

doftar själar
hör en längtan

skriker långsamt
var mig nära

bli mitt liv
om än
en liten stund





Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 653 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-06-16 22:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-06-19

  Eva Langrath VIP
Orden berör och kryper innan för skinnet.
2015-06-18

  Nimbus VIP
Ångest och längtan i en och samma text. Vackert!
2015-06-18

  Fredrik P. VIP
Saknaden efter partnern
smärtar hudnära som
en bön om mening
och kärlek.
2015-06-18

  Anya VIP
Känner ångest när jag läser...över instängdheten. Starkt!
2015-06-18

  Lars Hedlin
En stark längtan som berör inom...
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington