Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Alzheimer?

det är
långsamma sidor
att läsa
i din bok

för att förstå

vid sidan
av dig

när du
ger dig av

i din värld
bortom min

längtar jag
efter minnena
och ser dina ögon

men du har flytt
långt bort
ifrån mig




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 569 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-26 01:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känns som en dotter till sin förälder. Gripande.
2015-09-13

  Dagsmara
Fantastiskt vacker och väldigt träffsäker!
2015-09-04

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-08-26

  Emelie Hansen
Berörde mig till tårar. Så kärleksfullt hjärtskärande. Skänker en stor styrkekram!
2015-08-26

  walborg
smärtsamt
2015-08-26

  Lars Hedlin
Mycket jobbigt/ kram
2015-08-26

  Bibbi VIP
Så smärtsamt.
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington