Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi sörjer livet

sekunden
evigheten
som ändrar världen

i det lilla
i det stora

den enda sorgen
den stora sorgen

möts
hand i hand

ibland är ett liv
eller tusen liv
detsamma

vi sörjer livet




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 536 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-19 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh den här dikten är otrolig! Kort och kärnfull. En levande gestaltning av sorgen, som får mig att känna vemod.
2015-09-03

  Eva Langrath VIP
Finstämt om sorgen i livet .
2015-08-19

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington