Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en stad

vägvisartavla
på okänd ort

förde samman
en länk

av obundna trådar

av ogråtna tårar
av okänt slag

en gatusten
viskade ordet
berörde mitt inre

och vände ett blad




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 1107 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-06 22:12



Bookmark and Share


  Deva
En av dina bästa dikter, fin rytm och känsla.
2011-01-09

  Anna*
Smärtvackert och berörande!
2010-09-08

  Anya VIP
Vacker text med många tolkningar. Gillar bilderna som kommer av din text!
2010-09-07

  Fredrik P. VIP
mycket sensibel poesi
med ett tema som nog
handlar om tillfälligheternas
spel i vår värld...
bra! märke i boken!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington