Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vi som skriver hör hemma i gränsområdet mellan filosofi och skönlitteratur.


Putsfri Spegelglans


Poeterna blev så tysta
Snapchatten snodde ordens magi

Längtan efter känslomässig spontanitet
Släcktes och sen då? Andra fick se vad som
Motsvarade deras förväntningar och sen då?

Snapchatten snodde ordens magi och
Inspirationens gnista skall skyddas
Genom att undvika viktigpettrar?
Jag har inga svar...

Snapchatten snodde ordens magi
Ack
Som att kasta ord i den svarta brunnen
Ack
Bara de utvalda få läsa mina försvinnande ord
Och sen glöms jag bort om jag inte är till någon omedelbar nytta eller ingår i någons plan.

Jag skulle skriva till dig
som älskar att läsa böcker
Som älskar att lyssna
på ordens melodi
Som tar tid till dig själv
Som lämnar dina avtryck
Som jag

Poeterna blev tysta men känner sig
Moderna. Visst är alla här...

Ord skapar stämningen
Stämningen o nyckelord
Lockar...

"Jag är här get use to it"
Och?








Fri vers av Night Soul Woman
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-27 20:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
nu har jag förvisso ej snapchat, men även bilder kan ju vara poesi, poesi utan ord, men ack poesi

men jag håller med dig, om den förlorningen av djuphet o den poetiska känslan som förtvinar i ytlighetens frenesi
2017-10-01

  Lena Själsöga Keijser
du är här
vilket är glädje
du väcker tankens levande liv
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman