Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gåta


Känn efter...



Vet du vad stenen bruka fråga de gamla* vågorna
Strax innan nya vågor slår den?


*en gammal våg är bara vatten....




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 479 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-30 23:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag var med på den "nya" vågen.
Den var bara ännu ett mänskligt försök att sminka liket.
2017-10-02

  Lena Själsöga Keijser
havets vackra insiktsrörelse
tycker mycket om
2017-10-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna dikt löste en annan gammal gåta, den om döda ting har ett medvetande
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman