Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tatuerad ofarlig man

Det finns en man med det största hjärta jag vet
i det ryms alla i all evighet


Han ropar här finns jag
men rösten är mild och svag
han menar aldrig se på mig
när han ropar
utan att han ser dig

sträcker ut sina händer
och kärleksfullt vänder
sitt ansikte fårat av livets lek
när han ropar
kom låt mig trösta allas svek

Kramas som en riktig vän
en kram som varar länge än
med armar som en riktig björn
när han ropar
spontant vad du är skön

Lyssnar alltid i outtröttlighet
som sagt alla ryms i evighet.








Fri vers av Catrin
Läst 759 gånger
Publicerad 2007-04-07 23:51



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Påminner mig om ett ordstäv jag sett nånstans.
"The biggest criminals wear ties, not tattoos"
2022-03-13

  Tingsta
Bra skrivet.
Till en bra karl.
2007-05-23

    embla
Vilken underbar hyllningsdikt till björnmannen, med värmen och famnen och tryggheten. Härliga rim och bra flyt i texten!
2007-04-19

    Skye
Det här gillade jag! Allt är inte bara yta..
2007-04-14

  Markattan
En väldigt fin och ömsint hyllning till denne man.
2007-04-10

  Jan Linderoth
Läste denna strax efter jag precis skrivit Spår till dig.
Tårarna av rörelse har inte slutat rina än. TACK tjejen!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin