Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi somnar alltid så


Vi somnar alltid så

din näsa i mitt hår
flätar drömmar
om själars evighet

andedräkten som en
ljummen sommarbris
kittlar mot naken hals
små ord om kärlek

handen runt
mitt vänstra bröst
i en självklarhetens gest

min rygg som följer
dina konturer i perfekt harmoni
så att ditt brösthår fjäderlätt
smeker min hud

din manlighet
vilar ut i beskydd
bakom rundningen av min höft

jag somnar alltid så

inte för drömmars skull
ord om kärlek
lust eller beskydd

utan för att
det är mitt hjärta
som vilar i din hand





 




Fri vers av Catrin
Läst 1014 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-18 15:35



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart och längtansfullt, suck!
2008-01-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet.

\"utan för att
det är mitt hjärta
som vilar i din hand\"
2008-01-21

  Bodil Sandberg VIP
Kan man annat än bara njuta sånt här...tilliten och tryggheten som finns här..kan man annat..applåder!!!!
2008-01-19

  aol
genom hjärtat mitt ett bokmärke
2008-01-18

  Jan Linderoth
Biokmärker förstås!!!!!! Nattlektyr ....typ!
2008-01-18

  Michaela Dutius
Oerhört vacker kärlekskildring om var - dags -närheten och den ömtåliga tvåsamheten- \"du håller mitt hjärta i din hand\"
2008-01-18

  Virgo Cinnamon
Den här var fin.
Så fin att den överraskade mig med en tår i ögonvrån.
Öm o fin.
2008-01-18

  Jan Linderoth
Pust!!! Ska vi gå och sova???
Du skriver så jävla.........sömnigt.....!!!!!!!!!!!


Och du Larz...klart som fan att den sitter där!
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Sitter manligheten verkligen bara i en viss kroppsdel?
2008-01-18

  Inkarasilas
Det här är ah ljuvligt och så vackert finstämt åtråvärt och kärleksfullt så jag ja just det, andas ytligt, ååh!!
2008-01-18

  Night Soul Woman
. . . och nu skrev du ett mästerverk!
*stående ovation*
Tack för en underbar läsning!
*bokmärkes*
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin