Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När elände känns som ett par väl sittande jeans..

 

och duggregn
förgyller mer
än solens blyga strålar

där värmer våta filtar

rinnande tårar
driver vattenhjul
snabbare än
flodens brusande

där tröstar smärta

så storlek destruktivitet borde utgå 

 




Fri vers av Catrin
Läst 1093 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-15 11:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Då har eländet blivit daglig färdkamrat sedan länge.
Väl skaldat
2008-01-15

  Bjarne Nordbö
Älskar titeln, i en för övrigt bra skrivelse.
2008-01-15

  Jan Linderoth
Förstår att det inte är jeansen som klämmer. Gillade det välskrivna andra stycket särskilt! Applåderar...
2008-01-15

    Trast
Jag förstår inte men det är bra.
2008-01-15

  Inkarasilas
~Ångbåtslek, gömmer sig bakom och under, skriver ljuvligt, Vargmamma.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin