Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag än går....

Andas in
fyller lungorna med ny luft
en syrerik berikande njutning
doftande av värmande vindar
från ostlig riktning
håller andan
uppfylls utav ditt andetag
andas ut
men din livsande lever kvar i mig
av dig
dröjande
förföljande
är du
som en skugga av mig själv

Ser mig
i spegelbild syns ett nytt jag
ett nytt vi i en otydlig gestalt
med trasiga vingar och
svarta slöjor
ser dig
konturer som tecknade skuggor
ser oss
men osäker över vad som är jag
vad som är du
förvillande
förförande
är du
som en skugga av mig själv






Övriga genrer av Catrin
Läst 911 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin