Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En farlig man


Han förför min hjärna
Han är farlig

Han dammar av mina blygdläppar
och får dem att svälla
Han öppnar upp en motorväg
rakt in i mitt hjärta

in i min själ
och får mig att drömma
Han är farlig

Tänk om...
det alltid kunde va så här




Fri vers av stronza
Läst 1406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-25 15:40



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
En sen kommentar! Det var tider det. Glömmer det inte, bevarar det mjukt och njuter lite då och då.

2013-05-29

  Jordgubbsodlare
Mäktigt som en fläskpannkaka! ;) Applåder!
2012-12-12

  aol
gillas verkligen
2008-02-04

  sol
kan inte sluta le -
motorväg in i hjärtat!

JA, det är ju s å det är...
att jag aldrig tänkt tanken..

underbart
2007-05-20

  swimsus@gmail.com
haha ( skrattar åt steves kommentar)
En mysig dikt med lite överaskande porr i mitten! ;)
2007-04-11

    Sandra Petersson
Väldigt väldigt bra beskrivet!
2007-04-09

  minette
bra :)

men

ja vissa kickar på fara
2007-03-18

  Jan Linderoth
Nu kom jag in på din sida. Nu måste det funka. Älskar dina texter
2007-02-22

  Markattan
Låter förrädiskt förföriskt härligt... ;o)
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar