Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart får jag hålla om dig & krama dig hårt

Mitt hjärta klappar så utav glädje
snart får jag hålla om dig & krama dig hårt
det ska bli underbart att få vara nära varandra
ihop med din fru din syster ska vi ha fest dagligen
goda middagar bakverk & annat smått & gott
vi vet alla att livet kan vara så skört
ni höll ju på att nästan förlora er mamma
men jag lever & blomstrar för fullt
nu ska vi fira att vi finns & ta vara på
tiden som ständigt rinner försvinner..
julen står för dörren & advent stjärnan
lyser så vackert i fönstret med en ängel under
som jag längtar till vår fina gemenskap
den är guld värd & ni är det bästa jag har
ni kommer resa långt men vad spelar det för roll
när man trängtar efter de man älskar!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-02 18:03



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Hoppas ni får en riktigt underbar jul <3
2022-12-06

  Bibbi VIP
Så fint.
2022-12-03

  Solstrale VIP
En rar varm kärleksfull text att glädjas med i!
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP