Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var -5 grader då jag tittade ut i morse


Fryser 14/10-09

Löven på träden fryser

Vattnet fryser

Fåglarna fryser

Denna tid är vi många som fryser

Jag ser hur höstsolen är på väg opp

så vackert den nu mot oss lyser

så jag hoppas att vi nu inom oss inte

fryser

091014




Övriga genrer av sajo
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 07:38



Bookmark and Share


  Annmargreta
Så sant och bra beskrivet.
Ibland önskar jag att jag var som
flyttfåglarna och fick ge mig iväg till
varmare land.
Men det går så fort och snart är
det värme och vår igen.
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo