Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Di barna, di barna...


14/10: Namnsdagslimerick till Stellan

 

 

I trakterna av Silverkällan

bor häradsbetäckaren Stellan.

Hans mor suckar tungt:

"Min son, ta det lugnt!"

Men då svarar Stellan blott "Sällan!"

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 10:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
*Asgarvar här inne på AF, där jag passar på att titta in på min favoritsajt...*

Just slutklämmen är formidabel!
2009-10-14

    Bodil Sandberg
Nej han tyckte det var kul välan
hon får nog ta fram rövsmällan*
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP