Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås ett socialpsykologiskt experiment och alla som läser den skall från och med mustrycket på titlen komma att bli undersökta under lupp, bara inte med mikroskopisk fiberteknik


Försöket





En dag försökte jag
på uppmaning av min lille son
att rita en groda
på baksidan av ett papper.

Men det enda
jag lyckades med
var att göra en groda…

…papperet var förstås en räkning
o jag ritade över just den delen
som skall skickas in till girot…

…man får givetvis räkna med
viss förståelse
från den giriga personalens sida

de som till numerären
handskas med andras pengar
samt i detta fall

de som på sätt och vis
skall utgöra ryggraden
i min sons framtid.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-14 11:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att göra en groda passar alldeles utmärkt till den bilden; kanske en ut-räkning...
2009-10-14

  Catharina Edin VIP
Du är så otroligt påhittig, lodjuret!!!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP