Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten svart pudel som nu har det bra, tack Anits det var du som gjorde att orden kom till mig


Gaby

En liten svart pudel

av rasen Toy

så glad och busig du fann dig

tillrätta hos husse

men så en dag hände det ofattbara

husse vandrade över regnbågsbron

och du blev ensam kvar


Min faster blev din trygghet och

nu brukar vi hälsa på dig ibland

du lilla härliga svarta pudel som

blivit så tuff och nu har det så bra


En liten svart pudel förgyller tillvaron

för min faster och får henne att må så

bra


Jag tänker på dig Gaby så ofta och

om någon vecka ska vi hälsa på dig

och busa en stund

091014




Övriga genrer av sajo
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo