Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara kände att jag fick lov att ta med kameran i morse


Min hobby i Oktobermorgonen

Oktobermorgon så

otroligt kall -5 grader

ute


jag ser stelfrusna träd

och när jag sitter vid mitt

bord så känner jag


kameran måste jag bara

ta med denna underbara morgon


vid en sjö stannar jag till och

smyger dit med min kamera,

höstens vind har tystnat


det känns som att hösten talar

till mig, denna vy är till för dig


det känns som att höstens natur

breder ut sig som en vacker Dalmålning


plötsligt hör jag höstens toner som spelas

på en fiol, när de vilda gässen flytta och det

känns som Dan Andersson är närvarande i

höstens tid


till min kamera får jag några vackra morgonbilder

i höstens tid

091014





Övriga genrer av sajo
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo