Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Catharina Edin inspirerade till texten, genom att bara vara


Element ärt






guld är ej allt som glimmar
guld är ej allt som rimmar

katten bor i sitt egensinnliga sinn
katten bor i sitt egentliga skinn

om du är som katten är
blir du allt vad katten lär

vara för en lustig art
sanning är något uppenbart




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 23:30



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Glad att kunna inspirera lodjuret! Är nog lite av en katt här, faktiskt. Tack för det!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP