Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Tror jag sover bort resten' av Nattviol, inspirerade


Kritik på en text (319)





jag såg en film
eller vad det var
på teve och det handlade om
en man som inte visste
vilket som var verklighet

när han var 'vaken' så sov han
i en annan dimension och när han sov
var han vaken
i den andra dimensionen.

När du drömmer är du vaken
i den världen och när du vaknar
är du vaken
i den här 'verkligheten'...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 23:39



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Rätt tänkt där!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP