Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och en som någon gång haft en femtio kronors sedel i sin ägo vet att där finns en flicka tryckt på ena sidan... flickan ifråga heter inte Selma...


Jag hade en gång en spargris...






...så full av femtio kronors sedlar

att den såg rent utav gravid ut


jag tittade djup in i den




tills jag tyckte mig se

ett ansikte och utbrast sedan


'jag tror det blev en flicka'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 23:55



Bookmark and Share


    eva m h
:-)
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP