Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag vid mitt fönster att stå och studera dom som ska till jobbet tidigt och snart är det dags för mig med att åka dit jag ska vara


Oktobermorgon

- 6 ute

Mössa

Varm tröja

Vinterjacka

Långkalsonger

Byxor

Varma sockor

Vantar

Vinterskor

sätts på

för att vara redo då

man ut i kylan ska gå

och verkligen frisk luft få

091015




Övriga genrer av sajo
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo