Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu nr 996 Jag hade en gång en båt...






...modell mindre om
man så säger och under
lag den var då våt




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP