Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en känsla jag fick när jag blickade ut i den gråmulna morgonen


Skriva några rader

Jag tar opp papper och
penna och skriver några
rader

som kanske blir till en
text med bara ord, poesi
haiku eller

kanske ett brev till någon som
flyttat

eller ett kort till någon som
behöver det

just denna morgon den 16 oktober
2009 så är mina ord

när höstregnet utanför fönstret faller
och vinden friskar i

från mig till er alla en varm kram

091016






Övriga genrer av sajo
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 07:34



Bookmark and Share


  Syrsan
Tack det värmde! Du får en kram tillbaka!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo