Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det viktiga är inte att synas eller höras, utan att man finner spår av en sådan existens, vet av att den verkar om blott anonymt samt i god ordning, i vilket fall om 'saken' är vida mer viktig än den enskilda individens rykte, eller är det inte så?


senryu nr 995 Rädsla...





...får människor att
begå gärningar de aldrig
skulle ha drömt om...

...att begå om blott
de icke ägt en sådan
fruktan för det okända...

...samt möjligt farliga
skräckinjagande själsliga terror
vilken de upplever...

...är det skäl nog att
förlåta den sortens onska
de representerar?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 22:24



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Må vara blind och texten dubbeltydig men förstår inget
och..är rädsla ondska?
Funderingar och blott sådana.

Fängslande och fångande text.
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP