Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.16
01.56



andas

andas liv
i mig

du skälvande låga

sug ut sista nerven av liv
ur skakande kropp

låt andetag vittjas
fast fast i själen är
allt

du lever livets fyllighet

söndra ögonblicket
du vill förvägra mig

själv ande våga

andas liv
i mig




Fri vers av Nightngale
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-10-19 20:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Djupt och allvarligt - mycket poetiskt - en stor röd ros till dig
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale