Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen dansar i ett vakuum

 

ingen bjuder upp till dans

i ett vakuum

 

ingen sjunger när luften

tagit slut

 

ingen vattnar din blomma

i en öken

 

allt som hörs och syns och känns

är handen som smekte

men som sen slog och slog

 

du sa att du inte födde

några barn i fullmånens sken

 

du sa att ingen hört din gråt

utom den natten när en vind

förde mitt rop på hjälp till dig

 

vi blev

vi är

 

nu bjuder vi upp till dans

i friska vindars lust

nu  vattnas våra blommor

 

och barn föds vid

fullmånens sken............................

 

 

 

kb

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-24 16:43



Bookmark and Share


  Anna*
Att dansa är att återfå livet...underbar vändning...ny frisk luft...sånger föds. Applåd!
2009-10-26

  Maria T
Jag blir helt tagen av denna
underbara lyrik
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP