Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten, 'kyss mig till döds' av lisa höglund, inspirerte


Kritik på en text (321)





textjaget uttrycker just
sådant man ibland
önskar kom över

någons läppar, någon
en håller kär
eller över ens

egna, likt droppar
eller pärlande nektar
vars doft, smäktande

doft, får mottagaren
att gå ned
för som räkning

(mellan Paris o London)




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP