Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har föga med historieskrivning att göra, ungefär som den där senaste filmen med bred pitt, eller var det kanske brad pitt? Min stavning är inte vad den har varit. Jag undrar just om andra värlsdskriget har funnits, jag var ju inte med


Hitler brände aldrig några böcker... (läs inte den här smörjan)





...på bål
men hans undersåtar
gjorde det

vad än den där filmen
med Indianen jöns än
verkar vilja pådyvla folk

däremot kunde han måla tavlor
utöver att göra tavlor...
...var vegetarian och...

jäklar, jag som hade tänkt bli vegetarian
vad skall jag nu hitta på
tavlor målar jag förstås inte
klappar inte hundar
håller mig inte med en ogift älskarinna
samt går inte omkring i uniform längre

något måste jag väl kunna göra
utöver att skriva...
...jäklar, han skrev en bok också
...det verkar ju helt jäla kört, allstå

att försöka göra något som en dåre
i historisk tid inte råkat göra före mig

nu vet jag, jag har en far
som inte har slagit mig
det måste väl ändå räknas som en merit?

Fast vad skall väl jag med meriter?
Kommer ändå inte till himlen på dem
för det behöver man en rymdraket
en förtrollad kvast
eller ha tillgång till en stjärnport




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP