Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bli eldslukare

Du sitter ju så nära.
Jag behöver bara sträcka ut min hand och röra dig.
Varför gör jag det inte.
Varför skriker jag inte ut hur mycket mitt hjärta brinner för dig?
Skulle det vara konstigt?
Kan kärleken vara konstig?
Ja. För du vet knappt mitt namn. Men jag kan allt om dig.
Men ditt hjärta brinner för någon annan. och man ska inte leka med elden. då bränner man sig. det har mamma sagt.




Fri vers (Fri form) av zazaphira
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira