Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugonde oktober


duggregn och dimma
på marken mellan höstlöv
speglar av himlen




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-20 17:55



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
"Såsom ovan
även nedan."

Det gäller "bara"
att ha rätt blick!

Vilket du har Maria,
tack!
2009-11-22

  Carola Zettergren
Mycket vackert!
2009-10-22

  Gunnel Eriksson VIP
En utsökt haiku!
2009-10-21

  Lena K Nilsson VIP
En vacker bild ger denna fina haiku...
2009-10-20

  Mr Lindemann VIP
I en spegelbild av himlen ser vi delar av vilka vi bör vara
sedan går vi bort och får tag i en del av moln som berättar vilka vi är

Så går dagen in mot natt och så vet vi inget mer
2009-10-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som ett foto!
Du behöver
ingen kamera!
2009-10-20

  anits VIP
Mycket fint
2009-10-20

    Bodil Sandberg
En underbart fin haiku!!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm