Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress


Vender, kaver, leter
mot søvnen`s favn
Slippe tanker, smerte
Verkende nakke
Hjerne
Mismot, frustrasjon

Foldet ut
Duggende blad
Fløy dagene som lette snefnugg
Gleden, livet`s bevegelse
Grobunn for hat

Forakter svakhet
Hater styrke
Tror du
Tror du å være
Tror du at du?!
Nei, kjære venn
Du misforsto!

Rommet, uendelig
Lyser stjerner
Fra evà til evà
Raser frem!
Klamrer til
En`gang
Smuldrer hen
som visne blad
i muldet`s sjød




Fri vers (Fri form) av Øivind Armand Halvorsen
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Øivind Armand Halvorsen
Øivind Armand Halvorsen