Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång på stenåldern fanns det en fruktaffär där jag bodde. Den butiken sålde inte bara frukt utan även godis och är bara ett av skälen till att jag måste gå till tandläkaren lika ofta som andra går på bio... gå till käftis i tid!


Underbara uppenbarelse varelse




Vad måste du vara
så söt för, Lisa?

Du ställer oss andra i skuggan
så fort du uppenbarar dig

ger oss närapå hål i tänderna
av att bara finnas till




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-22 08:34



Bookmark and Share


  erkki
Får nog tjacka en biobiljett! Förslag?
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP