Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simfilosofi 2


Inte kan man
simma medströms

när målet ligger
motströms




Fri vers (Fri form) av Maria Malm
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-22 10:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Nej det kan man faktiskt inte....:)
2009-12-28

  Gunilla VIP
Även denna
till synes
enkla sanning
innehåller
djup visdom!
2009-11-22

  Carola Zettergren
SÅ SANT!
2009-10-22

  Rosmarin
så sant så sant!

vilket klokord!
2009-10-22

    eva m h
Nä bara för det är lätt (att simma medströms)

behöver det inte vara rätt!
2009-10-22

    Bodil Sandberg
Är man tillräckligt envis och äntligen måste ditåt så går det nog*
2009-10-22

  Fredrik Stillesjö
Nej, det verkar svårt. Ändå tar strömmarna alltid oss med på den lätta vägen. Hälsar vännen Fredrik
2009-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Omvänd rörelse
kan få en helt
ny rörelse...
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm