Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld lunch



Köttbullen kröner
vändstekt ägg lustfylld känsla
går genom kroppen
fantasifull tanke om
en smörgås smakar toppen




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-10-22 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP