Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen och hunden.

Den gamle mannen tog sig en titt.
En liten, liten titt.
Han var nöjd sen.
Han såg en Hund.
Hunden hade långa ben och rund mage.
Mannen kände sig avundsjuk.
Han hade rund mage men inga ben.
De förlorade han i en olycka.
Ibland kändes det som om han hade ben.
Men det hade han inte.
Han kände sig plötsligt frustrerad.
Han kände sig ensam.
När mannen kände sig ensam åt han.
Han allt levande på jorden.
Det fanns nu ingen mening att äta mer.
Mannen somnade.




Fri vers (Fri form) av Madusk
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madusk
Madusk